lördag 13 juni 2015

OLIVIAS STUDENT!

Efter vi varit på A6 var den lite stressigt upp till Sanda där Olivia tog studenten. Emil släppte av mig och barnen nära scenen medans han fick parkera en bra bit bort och springa. Väl där såg vi tyvärr inte så mycket och det var sjukt med folk. Ja och hettan, man ska inte klaga när värmen äntligen kommit men där stod vinden still. En ambulans stod vid sidan av, vet inte om det var ifall någon hade trillat ihop eller om de var någon anhörig som tog studenten. Men den stod där hela tiden.
Vi såg iallafall när Olivias klass kom ut och hoppade av glädje att skolan var slut. När de dansat klart var det dax att leta upp de andra som var där. In i folkmassan men vi hittade alla snabbt och den superglada och vackra studenten såklart!

Vi tog några bilder innan Olivia var tvungen att bege sig till lastbilen för den traditionella rundan i stan. Det var hög musik, mycket alkohol, tutor och många glada miner. Man minns tillbaka själv hur roligt man hade. Jag hoppas Olivia att du får samma underbara minnen som man själv fick!

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar