torsdag 19 maj 2011

Lite uppdatering :)




Kompisarna Melvin och Zeb gick och tjötade. Sen så sa Melvin att de skulle åka buss och sa hej då till mig och Isa. Ha ha ha så söta. Men i morgon så blir det att ta tåget ner till stan för att luncha och sen ta tåget hem igen. Gissa om det har pratats om tåg här hemma ikväll :)







Söt liten jacka på söt liten pojke. Men Måns verkar trivas i sin Igloo jacka :)






Buspojken Zeb som jagas av mamma med mobilen. Ville ju bara ta ett kort på honom, men Zeb tog det mer som en lek och sprang iväg....







Emil med sitt nya beroende! Plocka maskrosor i trädgården. Flera kvällar i veckan står han till ca kl 22 tiden och plockar dessa jävla blommor!!! Och nästa morgon när man vaknar så är de tillbaka. Man får se vem som vinner kriget, Emil eller Maskorosorna !! ?????





Kvällens maskrosor i säcken


Igår var det skolgårdsfest i Tenhult. Det var hoppborg, fiskedamm och lite lotterier. I hoppborgen så fick man hoppa 4 minuter för 10 kr, men detta gick inte riktigt hem hos Zeb. Han ville fortsätta så ja fick hoppa efter honom.... Men ut kom han i alla fall :)












Idag har Måns och ja tagit en tripp till Jönköping för att storhandla eftersom de ekade i kylskåpet. Måns passade på att sova lite i bilen på vägen in....



Hämtade ut biljetter till Cirkusen som ska vara i Tenhult på måndag. Ja och Jenny ska ta barnen och titta på cirkusen. Ja har inte varit på cirkus på säkert 15 år!!!! Ja tror Jenny och jag ser mer framemot detta än vad barnen gör *hahaha*. Men skoj ska de bli i alla fall.



Detta va dagens handling. SÅ TRÅKIGT att plocka upp alla dessa kassar. Jag hatar det verkligen!! Men de går ju fort när man väl gör det. Men något som är ännu tråkigare är att plocka upp diskmaskinen. Det är nog de som ja mest drar mig för att göra.




Hepp ska tjata på min make nu att han ska komma in. Han står nu i trädgården och plockar sina maskrosor och klockan är 21,45.... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar