tisdag 3 maj 2011

SK Beduinerna

I lördags gjorde vi en utflykt till Anderstorp. Det slutade med att vi körde hem en Volvo V70. En jävligt tråkig väg att åka men det va det värt sen ändå. När man inte letar på blocket så hittar man massor som man skulle kunna tänka sig köpa (alltså bilar). Men när man väl letar så finns det ju inga! Eller bilar finns det men inga som man vill köpa. Hur man kan skriva "fint skick" när den ser ut som man kört bilen igenom en taggtråd eller ett stenröse. Eller när reg plåten är intryckt i bilen!! HALLÅ!!!!!!!!!!!!!! Men den vi köpte va fin :)

Söndagen så va det en pyssel dag på fm. Hade lite ärrenden. Tittade förbi Sjöhult och Jönköping. På eftermiddagen hade Emil match. Jag tror det blev 3-3. Men med mitt guldfisk minne så kan detta vara fel, hahaha! Jag passade på att ta lite kort när grabbarna spelade. Brukar kunna bli lite roliga kort.


















Igår måndag så hade ja fin besök av Sanna och Vincent, åh Isa med sina två söner Melvin och Viggo. Det blev lite tjöt i köket medans Zeb och Melvin roade sig själva i trädgården och i Zebs rum. Sen så åkte ja och barnen till Plantagen och Willys. Alla dessa måsten som finns ibland. Usch .......


Ytterligare en resa till Jönköping blev det när Emil kom hem. Till Byggmax och köpte trösklar till hallen och sen på vägen hem stannade vi hos Kalle och Anna. Släppte lös barnen som hade SUPER skoj. Blev många goa skratt åt dem.




Idag har det inte hänt något speciellt, de enda är att Emil och Zeb test kör båten nu i Tenhultssjön.










2 kommentarer:

  1. Nice... viggo är ju sååååå lik zeb tycker jag!! gullungar!!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jag tror du menar Måns ;) Ja han är lik honom vid vissa miner och tillfällen. Men även jätte olika. är allt bra med er? Kram!!

    SvaraRadera