lördag 23 november 2013

Kräksjuka!!!!

Japp den har hittat hit.....

Igår kväll ganska sen typ 23 tiden om inte senare, säger Emil att ja ska komma och kolla... Min tanke var nog att en av ungarna sov lite roligt eller nått liknande! ICKE! De låg en grov spya i våran säng!!! Zeb hade varit på Discokalas på kvällen och min första tanka "jaha för mycket gottigt på kalaset". Vi bytte i hela våran säng plus Zebs säng för innan vi såg spyan hade Emil flyttat över han i hans säng. Men insåg ganska snabbt att de inte var förmycket "godis" utan kräksjuka.  Precis när vi duschat och bytt i Zebs säng börjar Måns skrika. Emil springer in och sen hör ja "NEJ". Ytterligare en säng nerspydd och ja trodde inte att en sådan liten människa kunde kräkas så mycket.
 
Och så har vi hållit på hela natten... Byta i sängarna stup i kvarten, tvätta, duscha ungarna och försöka få dom att spy i hinkarna!!!! 
De är 4 täcken, 8 kuddar, örngott + lakan till alla sängarna + lite till, ca 8 handdukar 4 filtar och kläder ..... Ja lever mitt liv i tvättstugan och försöker sprita allt och VÄDRA!!!! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar