torsdag 31 december 2015

Måns 5år


Igår fyllde Måns 5 år! Kan inte fatta att han redan är fem år! Till hösten börjar han förskoleklass. 
Igår sjöng vi och han fick frukost på sängen som en vanlig tradition. 
Efter morgonbestyren begav vi oss till Göteborg för att besöka Universeum. Måns hade fått välja en utflykt på sin födelsedag. Tina, Johan följde med med sina barn Leo och Julia. 
Det blev en många timmar där innan vi for hem. Vi kollade på fiskar, Måns skulle ta hem alla och ha som hans vänner :) han var helt lyrisk. Vi kollade även in på deras olika avdelningar hälsa, teknoteket, rymden, mammut och explora. 
När vi satt och åt så såg man iallafall på Måns att han var helt mosig i ansiktet. När vi satte oss i bilen tog de inte många minuter innan han sov.


Vi hade tänkt besöka Liseberg men vi tyckte det blev för dyrt i inträde eftersom de inte ens sänker de på vinter. 95*4 = 380kr och sen kommer kostnader som spela på chokladhjul, åka några karuseller och julmarknad. Känns som de är bättre att lägga de pengarna på sommaren. För de springer lätt iväg några hundralappar därinne. Kändes även lite för kallt för att åka karuseller....

När vi kom hem testkörde vi den radiostyrda supermario fyrhjulingen han fått på morgonen och även helikoptern han fick av Majvor någon dag innan han fyllde. Vi byggde ihop lego och sen var de läggdags. En nöjd kille somnade gott i sängen <3







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar