fredag 3 juni 2011

High Chaparall

Idag så begav vi oss till High Chaparall. Det var Emil som kom på att vi kunde åka dit. Vi pratade om cowboys, hästar och pistoler här hemma innan. Jag tror inte Zeb fattade så mycket men han va redan trött och somnade i bilen utanför Torsvik. Och de var tur det för sen var det full rulle på den lilla killen sen. Han fick sin egna hatt, pistol och hylse (vet ej om ja stavat rätt, en väska att sätta pistolen i). Herre gud va de måste tjäna pengar på att sälja allt skit där inne....


En inte så intresserad eller imponerad Måns för ytterligare en lång bilfärd.. Så han gjorde de han brukar göra .... SOVA :)









En lycklig Zeb som precis fått sina fina grejor...


Hästar massa hästar fanns det. Åh jag blev helt salig av alla hästar de var så vackra.. Man saknar verkligen ridningen en sådan här dag!









En liten cowboy måste såklart få rida...







Zeb va så duktig och höll i sig hårt.. Det var en snäll och söt liten ponny han fick rida på ...






PANG PANG!!!!



Våran egna lilla cowboy :)









Emil ser jätte tuff ut :) Zeb ser däremot inte lika hård ut ....


Tuff tuff tåget...


Indianbyn men väldigt lite aktiviteter i den..


Vi hittade en åsna eller två åsnor hittade vi.


En stor och häftig båt.





New Mexico... inte heller så mycket aktiviter i den mer än öldrickning.





En kalas dag har vi haft idag. 2,5 h var vi här och det räckte för denna gången. Jag tror att det kanske blir ett besök till i sommar, men då får vi se till att några av Zebs kompisar följer med.


Zeb är nu hos mormor och morfar. De skulle fiska, basta och gotta sig. Emil är på sjön och njuter av det han tycker om - fiska :) Måns sover i vagnen och ja går och gottar mig själv här hemma.... Det är ju såååå ljuvligt.......!!!!!!!!!!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar