fredag 27 april 2012

ZEB 4 ÅR!!!


ÄNTLIGEN blev det Zebs födelsedag. Han har verkligen längtat! På morgonen blev det frukost, sång och paket i sängen....


Efter frukosten packade vi bilen och drog till Göteborg för att besöka Universeum igen. Vi har haft en toppen dag. Vi har kollat på fiskar och i regnskogen såg vi apor, sköldpaddor, grodor, fåglar, fiskar och mycket mer. Båda barnen tyckte det skoj. Måns fick vi jaga en del, så han fick sitta i vagnen stundtalas för annars hade man inte kunnat se något.




Vi läste inte riktigt noga på en skylt där det typ stod att "fågeln vaktar sitt revir". Emil lät Måns känna på vattnet och ja tror den hann nypa till Måns på fingrarna. Men Måns lipade inte utan skrattade åt fågeln och Emil blev lite chockad :)


Storebror håller fast Lillebror så han inte ska "trilla i" som Zeb sa ..


Man kunde suttit hur länge som helst och bara kollat. Det är väldigt rogivande.






I år tyckte Zeb om att testa de olika uppfinningarna eller experimenten de hade uppsatta. En boll som hölls uppe med luft var spännande.


De fick rida på en mekanisk häst som skrittade, travade eller gallopperade. Sen så fanns det en tv där man kunde se var hästen sprang så fick man styra den dit man ville :)


Dinosaurier var något nytt i år. I alla fall för oss. Zeb var lite misstänksam och rädd för dem. Försökte förklara att de inte är riktiga utan mer som leksaker.
Ja alla Dinosaurier rörde sig och hade ljudläten.


Väl hemma igen så var det lite mer paket som skulle öppnas. Det var det CARS paketet som ja köpte för ett tag sedan. 20 nya bilar. Glädjen var stor :)

Nu så sover Måns och Emil + Charlie. Zeb kollar på film i  sängen och jag ska kolla på en film. Jag tror våran stora pojk är nöjd med alla aktiviteter <3
Grattis Hjärtat !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar