tisdag 27 december 2011

Överbeskyddande mamma

Ja är en Överbeskyddande mamma ibland, och de är ja väl medveten om. Men de är väl ALLA?
Vi var på IKEA i måndags. Vi skulle köpa och byta lite grejor. Vi tog en fika med mina föräldrar, min bror och hans flickvän när vi shoppat klart. När de andra gått för att shoppa vidare så började vi knalla mot hissen på IKEA för att ta oss ner. Zeb sprang i förväg så ja fick ropa på honom att stanna. Han sprang emellan ett par som gick med varsin pojke i handen, så han stannade varför mammans väg. Hon började våldsamt stampa med foten i golvet precis framför honom. Och eftersom vi bett honom att stanna så stod han still. Då tar hon tag i armen på honom och släpar/kastar honom åt sidan.
Både min och Emil instinkt blir att vi vrålar till på henne. Men hon fortsätter bara att gå. Då lackar ja ut totalt så ja skrek nog till så hela jävla IKEA måste hört. Sen vrålar ja " va är det för fel på dig?" Då säger hon " ha koll på eran unge" Då säger Emil till henne " HAN ÄR JU BARA 3 ÅR!!!" och ja fyller i " OCH DU ÄR EN VUXEN MÄNNISKA" Hon fnyser bara till och vänder på huvudet.
Under hela denna lilla konversation så vågar inte människan stanna och försvara sig. Hennes man sprang snabbt iväg. Pinsamt tror ja han tyckte det var. Hon pinnade i alla fall snabbt iväg med sin lilla familj.
Både ja och Emil tittade på varandra och skakade på huvudet. Att de finns sådana människor?!? Zeb gjorde ju inget fel. Han var ju bara duktig och stannade på stället som vi bad honom att göra.





- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Jag hade ALDRIG kunnat hålla mig, utan hade skakat hennes arm!!(milt sagt)
    Galna människa!! Fiii f-n

    SvaraRadera
  2. Hm man var måttligt glad på denna mamma. Hon sprang som sagt snabbt ner för trapporna. Vågade ju inte stanna och prata klart!
    De värsta är ju att hon hade 2 pojkar som var nästan i Zebs ålder. Hon borde ju haft lite förståelse att en 3 åring inte fattar riktigt att han står i vägen!

    SvaraRadera