fredag 30 december 2011

Måns dag idag

Idag är det som sagt Måns 1 årsdag så tårta va ju självklart att han skulle få. Vi köpte en bit till Måns och en till Zeb. Båda uppskattade att få äta tårta. Eller Måns åt inte så mycket utan mer kletade ut hela biten.


En nöjd 1 åring

Zeb han sjöng jätte fint och hurrade för Måns.


Tårta är gott


Nu fick pappa nog av allt klabbande så ungen åkte i duschen för att ta bort tårtan från kläder, ansikte, händer och hår.


Mys pys i sina one piece



Idag har det inte hänt så mycket. Eller på ett sätt har de väl det. Måns fyller 1 år, vi har sålt Opeln och varit i stan och handlat inför i morgon.
Ja Opeln blev ett hastigt beslut att vi skulle sälja. Igår när ja åkte från A6 så när ja la i 5ans växeln så började bilen hacka och den blev väldigt seg. Emil tog sig en titt och ett av tändstiften var helt smält (hoppas ha skriver rätt). Så 1 av dom 4 cylindrarna var trasiga. Emil åkte till en verkstad och fick konstaterat om vi har TUR så kommer detta kalas kosta 3000-5000 kr. Men har vi otur 10 000-15 000 kr.. Och de kunde inte se det innan. Först va man tvungen att testa de billiga för att utesluta det... Ja som ni förstår de skulle bli en JÄVLIGT dyr historia. NEJ TACK!!! För 2 veckor sedan så la vi 3000 kr på bilen. Alltid lika tråkigt att äga bilar!!!!

Gott Nytt År På Er Alla!!!!! Ha en underbar nyårsafton och en god fortsättning på det nya året!
Kram Madelen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar