tisdag 22 februari 2011

22feb

ja nu är denna dagen snart slut också. Dagarna rullar på så fort. Idag har vi varit på öppnaförskolan och lekt. Och sen var Petra med hennes två söta döttrar här Filippa och Felicia. Filippa och Zeb lekt på bra. Spelade lite boll, målade, pysslade och lekte med bilar :) Zeb va jätte nöjd.
Mindre nöjd var jag när han somnade kl18.30 för de innebär jämt en dålig natt och oftast kväll när han somnar förtidigt. Och det stämmer verkligen ikväll. Emil har varit och tränat och ja har haft en unge i babygymmet som pratat och jollrat efter uppmärksamhet, och en i sängen som SKRIKIT efter uppmärksamhet me. De hade varit smidigt att kunna vara på två ställen samtidigt! Kunna dela på sig eller klona sig själv. Finnas två Madelen, men bara när man vill :)
I morgon ska ja ha SKIT roligt... eller inte!?!!! Ja ska till tandläkaren. Usch man ser bara massa hundralappar försvinna. Det måste vara en jätte bra timpenning de har. För det är inte billigt att gå till tandläkaren!
Jag har beställt ett halsband på Butiken i Tenhult med barnens namn och person nr. Längtar tills man kan få de. Men de dröjer nog ett par veckor.
Har även beställt en tatoo tid :) Lägger upp en bild på detta när den väl är gjord. Men de är någon vecka kvar. Men Måns namn ska självklart också sitta på min arm som Zebs gör. Mammas hjärtan!
Nu ska ja sova! Nattinatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar