tisdag 15 februari 2011

ja nu är helgen över. Det är ju faktiskt tisdag!! :) Ett steg närmare helg igen. Jag älskar helgerna för då är vi en hel familj.
Igår var det Alla Hjärtans Dag. Ja och mina 2 pojkar fick jätte fina tulpaner av Emil :) Och en fin liten lapp. Underbart med lite överraskningar. Det värmer i själen ... Zeb var och kollade hörseln igen igår och allt var bara bra. Det visste vi nästan, men det är skönt att få det bekräftat.
I Lördags var vi hos mamma och pappa. Zeb sov hos mormor och morfar från fre till lör. Vi hämtade upp Moster Sirpa på vägen till Sjöhult sen njöt vi hela dagen på sjön. Det var sådant härligt väder... Benny (Brynolf) kom också till Sjöhult för att njut av vädret.
'


Ja jag och Emil passade på att göra något skoj när Zeb var borta i fredags em. Vi åkte och bowlade.. Gissa om jag är stolt över resultatet. Vi satt och hånade varandra i bilen på vägen in. Ja sa det att ja skulle vinna över han med ca 50 poäng. Men det blev mer än så !!! Emil 430 poäng Madelen 517 poäng. LJUVLIGT!!!!!

Idag så skulle ja till barnmorskan kl10.00 på Rosenlund. Satt och väntade och väntade... Men ingen Anna kom! Blev lite irriterad vid 10.30 så ja frågade vad Anna är. "hon är ledig idag" .... Du är bokad i tenhult. MEN VA BRA ATT DOM RINGER OCH BERÄTTAR DE DÅ!!!! Det är ju sååå skoj att stressa på morgonen med två barn. Snälla ge mig gärna mer fel tider och platser! I morgon har ja en ny tid kl 10.00 i Tenhult. Får se om det är fel då med.

2 kommentarer:

  1. Men fy vad surt o sitta o vänta i onödan, hoppas det gick bättre sen då:)
    Härliga bilder du lagt ut:)

    SvaraRadera
  2. Ja det kan man lugnt säga. Var måttligt irriterad ett tag. Men det släpper ju som tur är :)
    Tack, det var en toppen dag i lördags. hoppas du/ni mår bra. kram

    SvaraRadera