onsdag 16 februari 2011

MVC

Idag fick ja komma till min gamla barnmorska Candis. Kändes väldigt bra att träffa henne igen. Hon har varit mammaledig... Men de tråkiga är att man inte har ett stort utbud när man ska välja mellan preventivmedel. Minipillrerna som ja blev lite deppig och allmänt sur av måste ja äta igen. Allt innehåller massa skit ämnen!! Sen när ja slutat amma så finns det mycket mer att välja på! Men va ska man göra tills dess då, jo äta de skit tabletterna och hoppas på att man mår bättre denna gången.
Hämtat min stora pojk hos dagmamman Cathrine nu för en stund sedan. Så nu myser vi i soffan framför Bollibompa, och lilleman sover i bilbarnstolen.

4 kommentarer:

  1. Jaa, nu går det att kommentera ;)

    Vi mår bara bra och om några dagar blir lilly 6 månader... ah, vart tog tiden vägen? hur e de med er då?

    KRAM

    SvaraRadera
  2. härligt att ja fick de att fungera. Är som sagt helt ny och bortkommen i det här att blogga men ger det en ärlig chans :)

    Allt är bara bra med oss. Måns är lite förkyld nu men inget jätte jobbigt. Han är så otroligt snäll, skönt det när man har Zeb att ta hand om också. Oj är hon redan 6 månader! Känns som det inte var så längesedan ja såg dig på A6 med magen. Kram

    SvaraRadera
  3. Ne jag vet... fan va tiden swichar iväg...

    de här med välling... lilly käkar ju nestle's gröt o den gillar hon.. borde kanske gilla nestle's välling då med? john har alltid druckit semper välling, men nu har han slutat med det iofs. han drack ju vällingen direkt när vi testa så vi behövde aldrig prova med något annat.. jobbigt bara att behöva köpa en massa olika hela tiden.. de e ju inte billigt

    SvaraRadera
  4. testa och kolla om hon dricker vällingen.Annars får ni trycka i henne en jätte skål med gröt innan hon går och lägger sig. Nej Billigt är inget med barn. Allt är oftast snor dyrt!

    SvaraRadera