fredag 18 februari 2011

fredag den 18feb






Måns var på strålande humör igår ( som alltid). Så man får passa på att plocka fram kameran och fota ungen. Många skratt och gott babyjoller :) Mammas lilla hjärta..






Idag var ännu ett test hur det är att vara 2 barns mamma. Som tur är har man en underbar vän Jenny som ställer upp i alla väder. Hon, Ella och Simon fick följa med och handla på Willys och gå på A6. Och tur var det att hon var med.
Zeb va super snäll på Willys och körde runt Måns i barnvagnen. Men sen så kom vi till A6...... Ja fick Zeb chansen så stack han. Åh han tittade inte om ja kom springandes efter de sket han fullständigt i. Drog in på BR, gömde sig på Kappahls provhyttar och allmänt så sprang ungen och gömde sig mellan kläderna!!! Ja insåg att ja borde skaffa ett hundkoppel till honom. Eller en GPS ? Går det sätta på barn?!?! Annars borde nån uppfinna en barn-GSP. Jag hade köpt en utan att tveka. Man får ju hjärtat i halsgroppen så fort man inte ser Zeb. Hur det ska gå sen när Måns kan gå me vet ja inte och vill VERKLIGEN inte tänka på det.
Zeb hittade utanför Coop en rolig bil och helikopter som han fick åka. Mycket uppskattat!



Ikväll blir det taccos och mys framför tvn.
Kollade igår på Sveriges Värsta Bilförare!! Men herregud det kan ju inte vara sant! Har dom verkligen körkort??? För så jävla dåliga kan dom ju inte vara, så fall BÖR dom dra tillbaka körkorten. Särskilt hon som släpper ratten, sätter händerna för ögonen och sen gasar! Jätte bra om en unge eller nått annat kommer framför hennes bil. Men de finns ett tvillingpar med också hus sköna människor som helst. Diggar som stark!! Och han har i alla fall vett och vilja stanna kvar i programmet för att lära sig mera.

5 kommentarer:

  1. Det finns GPS:er till hundar, borde fungera på barn också. Theo skulle också behöva ett ibland. Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Låter som du hade att göra på A6 idag =) ! Men du Madde, vad jag minns från förr, var du inte rädd att trampa på gaspedalen inte ;) !hahaha! Tur att man lugnar ner sig när man blir "stor"! Åh va söt han är lille Måns och lik dej va? Hoppas ni mår bra hela familjen!? Vi får ta och ses nån dag!? Vill ju träffa den lille killen oxå! Kram

    SvaraRadera
  3. Erika- ja det borde kanske funka. Har inte tänkt på det. Hoppas ni mår bra. Kram

    Sanna - Ha ha nej ja hade en tegelsten under foten de var nog därför det gick så fort ;) har tagit bort den nu ;)
    Mamma säger att han är lik mig som liten. Så man tackar och bugar när alla säger att han är lik mig. För ja tycker han är söt som socker :)
    Absolut kan vi ta en träff tycker ja. Hojta till när du e ledig.
    hade ni det skönt i Thailand?kramar

    SvaraRadera
  4. Härligt! :) du får helt enkelt uppfinna en Barn-gps ;) tacos madelen? Nu börjar du låta som oss :)

    SvaraRadera
  5. ja får nog göra det. Jenny nej nej nej ja blir aldrig som ni :)

    SvaraRadera