måndag 21 februari 2011

Helgen.............

Vi hade besök av Petter och Dexter i fredags. Vi åt lite taccos och åt choklad + chips. Zeb och Dexter är jätte bra vänner som leker jätte bra. Skönt att Zeb inte är de minsta rädd för hundar. Dexter fick till och med ligga en liten stund i sängen när Zeb skulle sova, men de blev lite för mycket bus. Så han fick pussa Dexter god natt sen sov en liten pojk väldigt gott....


I lördags var de dax att bli 1 år äldre. Hm... det är inte lika roligt att fylla år själv längre utan man lever för barnens födelsedagar istället. Det är såå mycket roligare och mysigare.
Fick en fin present av Emil och barnen. Presentkort på Butiken här i Tenhult.

Mina föräldrar och Moster Sirpa med sin make Mats och Faster Majvor med hennes man Kenneth var här och firade mig här på kvällen. Fick jätte fina grejor :)


I söndags var det helt underbart att vara ute. Vi njöt hela familjen av vädret. Måns sov i vagnen. Zeb han lekte med pappa och klippte gräsmattan :) Sen så mös vi på baksidan i solen och åt korv med bröd.




hittade spår av haren som mumsat på vårat nya äppelträd. Mindre roligt men stackarn har väl inte haft så mycket att äta på i vinter. Så vårat äppelträd blev väl en mumsbit :)
Vi får väl se om de dör eller om det klarar sig. Annars blir det att köpa ett nytt träd.





Idag har vi varit på Öppnaförskolan här i Tenhult. Det var många mammor men ovanligt lugnt ändå för att vara så många. Nu sover den Zeb och Måns ligger i babysittern och pratar.






Ha det så gött!!!!!!


2 kommentarer: