fredag 18 november 2011

Rosenlundsbadet!!!

Jag, mamma och barnen var på Rosenlundsbadet på fm. När vi kom så såg vi en skylt där det stod att de tagit bort låsen på skåpen så man måste ha med sig ett hänglås själv eller så fick man köpa ett av dem i kassan. Lite sur som man blev så försökte vi få låna ett men icke. 100 kr för 2 lås.
I slutet skulle mamma och Zeb basta så ja och Måns gick för att göra oss iordning. Tog alla våra grejor och gick. När mamma kom undrade hon var hennes nyckel var. "den ligger på bänken" sa ja. "Nej ja hittar den inte" säger mamma. Sen märker vi att ja öppnar MITT lås med MAMMAS nyckel. Så mammas nyckel gick till både mitt och hennes lås. FY FAN säger man.
Så vi klagade i receptionen och får till svar "De skickas kopior med jämta mellan rum, ni hade otur att ni fick samma lås, vill ni ha nya? "
ÖHHhhh nej tack pengarna tillbaka. Så egentligen hade vem som helst kunnat köpa ett lås efter mig och kommit in i mitt skåp. Och så är det med alla lås de säljer!!!!!!!! Så undra hur många kopior de finns av ett lås!?!??? Vem vet!!!
Vi hade i alla fall jätte skoj på badet. Fast vi satt i bubbelpoolen i ca 1,5-2 h. Zeb tyckte det var för kallt i äventyrsbadet och Måns skrek av skräck när han låg allt vatten. Men i bubbelpoolen så gick det bra. Måns sov i 3 h efter badet :)

Zeb har dansavslutning på FunkyKids i morgon. De som ville fick klä ut sig. Zeb sa att han ville vara spindelmannen. Men när vi väl är på BR så vill han inte ha Spindelmannen dräkten. 279 kr kostade den så ja köper inget han inte vill ha. Men han ville ha en gris. Så en gris blev de och Stina heter hon :)

Bus Måns

Zeb och grisen Stina
Stina hon går frammåt och hon nöffar och viftar på svansen :) Zeb vill gärna ha en hund men NEJ! Så detta blev de lite istället för en hund. Han verkar faktiskt ganska nöjd. Han sitter och klappar sin Stina och pysslar om henne.


Måns och fäktar och har sig med sin leksak



Våran lilla Måns har börjat gå. Han började redan vid 10 månader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar