fredag 8 april 2011

Innebandy och fredagsmys


Igår torsdag så släppte vi lös ungarna (kusinerna) i gympasalen i Tenhult. Det var mycket uppskattat och gissa om de sprang. Det var ju inte bara de små som sprang omkring utan de stora pojkarna också. Åh Zeb han tycker verkligen om sina kusiner, de är ju så skoj att få busa !!!!!





Melvin var en riktig höjdare på innebandy. Han dribblade bort både Nicke och Emil och gjorde jätte snygga mål!!!!!!!!!!!!!!




Zeb han kämpade på att spela innebandy. Han ville passa men han ville inte förlora bollen så det va lite kämpigt ibland :)


Eddie han spelade både innebandy och åkte bobbycar ....


Idag på fm så var vi på besök i Norrahammar hos min underbara kusin Johanna och hennes söta pojk Nils. Nils och Zeb lekte super bra och det är skönt det så mammorna får prata ifred. Det sista som hände var att alla 3 pojkarna bajsade.. Så det blev verkligen en ljuvlig doft i huset innan ja åkte :) tack för den goda räkmackan och Zeb för köttbulle menyn :)









Som vanligt så har den lilla familjen haft vårat Fredagsmys. Det blev köttbullar i gräddsås och potatis och glassbåt :) åh självklart lite godis. Zeb ville att vi skulle spela angry birds på mobilerna, så Petter åkte på att leka.


Dexter och Zeb har busat loss ordentligt ikväll me så jag hoppas verkligen ungen sover hela natten. Mamma behöver verkligen det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar