söndag 3 april 2011

Klädbytardag

I torsdags lämnade jag in kläder här i Tenhult för klädbytardagen som skulle vara lördagen den 2 april. Tycker det är toppen att de arrangerar sådana dagar. Man blir av med lite kläder som man inte vill ha och man kan köpa billiga kläder, leksaker och skor. Det kan ju faktiskt inte bli bättre. Jag fick en hel del sålt, 322 kr tjänade ja. Eller ..!?!? jag köpte också lite grejor för 155 kr. 3 Pussel och lite kläder till pojkarna. Måns fick 3 pyjamas och en tjock Nike tröja. Zeb fick 2 linnen och en långarmad tröja. Billigt tyckte ja det var!!!!!!!!!!!!!! Det var ja och Jenny som var och shoppade loss. Det kommer en ny klädbytardag till hösten fick ja också veta. Så ja ska lämna in nästa gång också.




På eftermiddagen fick vi besök av Jenny Ella och Andreas. Barnen myste lite och busade. Ja åt kex också :) Ella och Zeb är så vana att dela allt. Ha ha så blir det när man har hängt ihop sen man föddes.

Mysigt att pussas lite me ... Sötnosar





På lördagen kvällen blev de lite familjemys. Zeb spexade genom att dansa till Katten Gustaf filmen. Han skulle dansa precis som han. Man kunde inte låta bli att skratta !!!

Han är mycket snäll mot sin lillebror också. En liten puss blev de innan man gick och la sig.



Idag söndag har det varit en fixar dag. Jag har planterat om tomatplantorna och i veckan grävde ja fram smultron plantorna från förra året. De överlevde vintern i krukan i uterummet. Så då vet man att man kan göra så framöver. Även hallonbusken klarade sig!!!



Mamma och Pappa kom på besök. Mamma hade lagat lunch och pappa hade tänkt byta däck. Men de gick visst inte eftersom han inte fick loss muttrarna. Så han hjälpte Emil i garaget istället.... Zeb passade på att knycka mormor så de gick till lekparken och så grävde de i sandlådan i trädgården.


Måns sov som vanligt i vagnen






Zeb är en spel älskare. Han har Emils mobil mycket, helt otroligt att en 3 åring kan hantera en mobil som han gör. Han kan menyerna och vet hur man kan växla mellan spelen och att kolla på kort!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar