söndag 24 april 2011

Påskhelgen...






Nu är sommaren eller ska man säga våren här... Ja detta kommer bli ett långt inlägg med massa bilder eftersom ja slarvat med att skriva här. Lite bilder först från i början av veckan innan påsk. Ja Zeb och Måns har njutit av solen i trädgården och sommar/vår skorna har åkt på :)











Måns han växer och växer. Fattar inte va denna lilla bebis tog vägen !?!?!!




Gröt är gott och allt annat som man lyckas få in i munnen. Måns han slänger sig efter allt han bara kan få smaka på. Det är mycket skönt att han är så glad i mat :)










I veckan åkte studsmattan upp. Och gissa vem som sken upp som en sol när han märkte va de skulle bli...





Benny va nere en kväll och hjälpte till att sätta dit det nya kantskyddet och skyddsnätet. Men gisses va dyrt det är. 1500kr för skyddet och nätet. Men man måste ju köpa det och då kan man sätta priset därefter *suck*








Moster Sirpa och kusin Elin va här på besök med kissen Sushi. Hon tyckte de va super intressant att ligga och kolla på när Zeb badade.









Vi fick flytta "familjekvällen" till torsdagen. Eftersom ja och barnen skulle på min moster Raijas 50 års fest och Emil skulle fira Dennis som fyllt 30 år. Det blev Mexicansk Räkgryta sen hade Petter med sig en jätte god paj. Dexter och Zeb de lekte på som vanligt. Dexter tyckte att Zebs ballonger va väldigt roliga. Han hoppade för fullt efter dom...












Skönheten Benny var här och visade sin bästa sida på fredagen. ... Ja ni ser ju själva vad vi får stå ut med :) hahaha



Jenny och barnen va här också och lekte. mycket uppskattat av Zeb







Evelina och Benny hoppade och ja fick några fin fina kort..













Påskafton så var vi ute hos mamma och pappa i Sjöhult. Det blev en del fiske efter mörten och sen misshandlade Zeb dom. Han flyttade dom från en hink med vatten till en hink utan vatten.. Sen så "kramade" han dom lite väl hårt ibland och sen så fick se sig en flygtur innan de hamnade i vattnet. Man försökte förklara att han skulle lägga i den försiktigt men de gick in sådär i huvudet.











Vi hade påskharen på besök. Och gissa om vi har skrattat. Bilderna säger väl allt!!!!









Måns tyckte påskharen va jätte rolig. Zeb va lite mer skeptisk till de hela. Men när han fick ägget så va det bra.










HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!







Mamma och pappa




Måns han fick sitta i vagnen på bryggan och leka med sina nya leksaker han fått i påskäggen... Ja och Zeb fortsätter åh plågar fiskarna....





Efter en heldag ute så blir man ju faktiskt trött






En jätte fin påsktårta hade Moster bakat! Åh jätte god va den. Nu tror ja fått med det mesta från helgen.


Idag har vi bara slöat i trädgården. Ja och Måns har varit och handlat mat på Willys idag. Och köpt en ny jacka till Zeb eftersom han TUGGAT sönder sin andra jacka som han typ haft i 2månader!




GLAD PÅSK!!!!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar