fredag 1 april 2011

stadsparken, Sjöhult och familjekväll


Idag så åkte vi till stadsparken igen. Det va jag, Isa, Petra och Sanna med barn. Först när vi kom så gick ja och Petra med Zeb och Filippa ner till fåglarna. Isa och Melvin va lite fågelrädda :) så de stannade vid lekparken. Det var som vanligt lika roligt att mata änderna och de va lika glada över att se oss :)



Sen var det en massa bus som gällde. Det var inget skönt väder med barnen verkade inte lida. Det va nog mer vi vuxna som va klena idag. I alla fall jag! Vi gav upp först.


Lille Vincent tittade på de stora barnen och ville också vara med. Men nästa år så lär de vara full rulle på honom också.


FIKA ÄR GOTT!!!!!!!!!!!!






Efter stadsparken så bjöd mamma och pappa på mat. Sen gick de 3 ut och lekte. Måns och ja stannade inne. Men de var ute över 2 h. Lekte i snön, plaskade i vattnet och kastade pinnar in i elden som morfar hade gjort. Och Zeb ville INTE åka hem. När ja frågade honom fall vi skulle åka så sa han nej nej nej så tryckte han in mig i huset och stängde dörren :) Han tyckte nog att ja kunde gå in igen och sätta mig.


Ikväll så har det varit våran traditionella familjekväll här hemma......

Maten va god och mycket trevligt sällskap. Zeb och Dexter har busat loss ordentligt, ibland så kan man tro att Zeb själv tror att han e en hund. Han har härmat stackars Dexter hela kvällen. Som tur är så är Dexter en super snäll och tålig hund som orkar med en klängig unge efter sig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar