tisdag 29 mars 2011

Älg, Stadsparken, trädgården .....


Det var jätte länge sedan man i söndags så såg hela familjen en älg. Fort som fan fram med kameran och springer efter älgen. Men skygg var den inte. Jätte fina djur!!




Igår så besökte vi stadsparken ja och barnen. Vi köpte med oss 2 limpor bröd på Willys och åkte upp. Ja vi köpte med oss max mat också, de var verkligen jätte gott!!!

Ankorna sprang och välkomnade oss :) Zeb tyckte det va lika skoj som vanligt. Mer, mer, mer, mer, mer va ordet som Zeb sa hela tiden. Han ville kasta mer och mer bröd till de hungriga fåglarna.............




Måns han va jätte intresserad av dess konstiga varelse. Han skrattade och jollrade och kollade med sina stora ögon på de kvackande varelserna som sprang omkring oss.


Efter vi hade matat ankorna somnade Måns så Zeb passade på att busa i lekplatsen..




När Emil kom hem på em så lekte vi i trädgården. De är ju så skönt nu när man äntligen kan pyssla ute lite och busa..




Måns sov i babysittern




Suga på de små fingrarna är jätte gott när man sover



Idag är det BVC igen och 3månaders sprutan. Usch ångest alla reda. Men Emil får nog stå bredvid och kolla när de sticker han för annars kommer ja stå där och stor lipa. Jag klarar verkligen inte av när någon sticker mina barn. Vi får se med om han gått upp något i vikt. För 1månad sedan så vägde han 6060 gram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar