torsdag 3 mars 2011

en liten olycka....

Ja i morse skulle Zeb lilla äta Risi Frutti med blåbär. Ja ni ser resultatet. Han va jätte lycklig och skrattade för fullt. Ja försökte vara lite allvarlig att man inte leker med maten men va gör man när ungen ser ut såhär :)

Igår va vi och hälsade på Melvin Isa och Viggo. Sanna och Vincent va också där. Barnen busade på jätte bra. De lekte nog i 2 h utan något tjaffs :) Ja tyckte synd om Isa sen när ja gick för de hade lekt med var enda liten lieksak Melvin hade. ALLT var verkligen framme... Men ska man leka så ska man :) Ha ha ha..............

En liten Måns va ju också med och busade men lite stillsammare :)








Ja inget kort är ju ännu inskickat till JP eller N-Nytt men nu j&%¤a så ska ett skickas in. Vi tog kort för fullt här hemma. Zeb han sa MER MER MER!!! Vi får se vilket man skickar in sen.



Lilla Måns och ja lekte med Kameran en fm när Zeb var hos dagmamman. Man försöker ta lika mycket kort på han som man gjorde på Zeb när han var liten. Men de är inte så lätt att hinna med det på samma sätt. Men bara man försöker .....
I helgen ska det bli Mors Träsk i Nässjö. Det ser hela familjen framemot.. Nja kanske inte Måns;) Vi ska åka med Familjen Svensson. Super skoj ska det blir. Kan gissa att barnen kommer leka/dansa loss ordentligt.
Hepp nu ska ja slappa lite sen kommer underbara Jenny så ska vi ut och gå och hämta Zeb från dagmamman Cathrine...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar