måndag 21 mars 2011

veckan innan dopet....


Ja ytterligare ett inllägg. Tyckte det andra skulle blir för långt och tråkigt annars :)
Förra veckan så var det lite shopping på A6 för att hitta kläder till Emil till dopet. För min del så har ja kläder, känns inte så intressant att köpa en massa som inte är rätt storlek sen. Jag har tänkt gå ner till min normala storlek.
Fredagen kom mamma som tur var. Hon lekte med Zeb medans ja gick och hämtade nyckeln till kyrkan och fick en låååång dusch. Det är inte ofta man får njuta av duschen!!! Och mamma hjälpte oss skotta. Tråkiga SNÖ jag är sååå less på det. Vill ha vår och värme. Men Zeb han va lycklig. Mamma sprang gatan ner, upp, ner och upp....... Åh sen hittade de en jätte pulkabacke där de fastnade ett bra tag. På eftermiddagen var det helg handla och handla de sista till dopet. Men de gick smidigt. På kvällen kom Benny och Petter på besök.



Far och son :)

De är inte längre roligt att ligga på rygg. Nej man ska ju redan försöka vända sig. Sover jämt på sidan . Hmm...







Tummen är god. Måns kan inte riktigt bestämma sig för tutte eller tumme. Gärna båda i munnen samtidigt men de går sådär.



Lördag kväll så fixade Benny toppen middag åt oss. Hackelbackspotatis med lövbiff åh kantarellsås :) De var SUPER GOTT. Och de va så skönt att slippa stå i köket.
Söndagen så var vi ute och gick en liten sväng och sen så njöt vi av det underbara vädret på baksidan. På kvällen åkte vi upp till Emils mamma Anette och hennes man Lasse. De behövde hjälp med att tapesera en fondvägg. De blev super läckert. En stor blomma. Och sen så fick vi kvällsmat. Mätta och glada åkte vi sen hem och tittade på det sista programmet av Solsidan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar