måndag 14 mars 2011

fotboll ............

I fredags kväll hände inte mycket.. Det var en skönhemma kväll hos familjen Hansson :)


Jag hade ett litet charmtroll hemma på lördagen. Han log ordentligt framför kameran. Ja tills han blev övertrött och började gråta för att sen somna direkt :) Storebror sov när kameran var framme...









Emil spelade tränings match mot FC Ljungarum. Det blev 1-1. Emil va så glad för han fick massa berömm :) Men de förtjänade han, han sprang som en dåre. Den gamle mannen har lite att komma med än ............ Zeb busade i backen och RULLADE ner i leran. Men tur är finns tvättmaskin.







I söndags var det en "åka runt" dag. Först så var vi hemma hos Emils mormor, Zeb och Måns gammel mormor Britta. Hon fyllde år i feb men de har varit så att vi gått runt varandra många veckor. Men äntligen fick vi till en fika så vi kunde lämna en blomma och choklad.
Sen så var det visning här på gatan. Man var ju tvungen att spana lite va det var för folk som kom och kollade. Jag håller tummarna för en barnfamilj. Vore så skoj!
Sen på söndags em åkte vi ut till Högahyltan till Emils farmor och farfar. Ja Zeb och Måns gammel farfar och farmor. De är lika mysigt och man känner sig alltid lika välkommen. Benny kom me oss ut så Zeb passade på att mysa med sin favorit.



Ikväll har ja och barnen suttit framför brasan därnere och kollat på barnfilm. Emil är och tränar fotboll och Benny ska snart komma och busa lite med Zeb innan de är dax för läggdax.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar