onsdag 9 mars 2011

Onsdagen den 9 Mars



Idag så fick Zeb vara hemma eftersom Zebs dagmammas barn hade feber. Men de gjorde inget, dagen har gått i ett... Först på morgonen så åkte vi till ÖppnaFörskolan här i Tenhult. De målade, lekte, sjöng och dansade. Direkt efter besöket på Öppna så åkte vi till Willys på A6 och handlade lite mat. Men de var verkligen all fokus att hålla koll på Zeb medans man skulle få med dig hyffsat med matvaror hem.. *hahaha*


Vid halv 2 tiden kom 2 små busfrön hem till oss. Tilde och Leah :) De va like kex och dricka. Tittade på pippi film och lekte i lekrummet. Leah försökte mest jaga Måns :) eller följa med de stora barnen.
Lite senare fick vi fin besök av stadsbesök av Meja och Michaela. Måns fick super fina kläder. Zeb var mindre trevlig. Pappig som han är så hängde han på honom. Emil skulle spela bilspel, sparka ballong med mera... Pappas pojk HELT!!!
Båda pojkarna har badat ikväll. Zeb var illa tvungen eftersom han ska till frisören i morgon. Han kan ju inte ha matrester och målafärg i huvudet då. Men vi får se hur frisyren blir. Kommer bilder på det i morgon. Emil och min tanke var att han skulle se snygg ut på dopet som är den 19mars. Annars blir det keps på dopet :)


2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag ni hade!
    Vart brukar ni klippa zeb och vad betalar ni då? måste klippa john nu med.. fan de växer ju som ogräs hans hår :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. jag har klippt Zeb här i Tenhult. FinaFrisör 150 kr kostar de för barn och hon är jätte duktig. Zebs hår växer också jätte mycket. Försöker klippa det lite själv imellan frisörbesöken. Tlf 036-390477
    Jag tycker det är för dyrt i stan med barnklippningar.

    kram

    SvaraRadera