torsdag 25 augusti 2011

bilderna från Böda


Böda strand skulle man vilja åka till varje dag men de är ju lite långt att åka dit. De var en av de bästa stränderna här i Sverige ja varit på. Helt underbart! Zeb njöt verkligen hela dagen med att strosa runt. Vi byggde sandslott och en vulkan :), plockade snäckor, badade, spelade fotboll och solade!! Man trodde ju inte att man skulle få uppleva en sommardag till 2011. Men de fick vi !!!

Emil tyckte havet va lite kallt så han satsade allt och bara sprang :)





Sanden var så härlig!!










Måns han gillade INTE havet. Det va alldeles för kallt för hans smak. Så han skrek och gnydde när vi tvättade av honom sanden.










Mormor försökt sova men Zeb hade andra planer. Han tog sin hink och gick ner till havet sen skulle han hälla vattnet på mormor. Men hon sprang fort iväg....







Vi grillade korv som lunch. Det är strand mat de :)


Igår så gjorde vi inget speciellt på Öland. Vi åkte till Mörbylånga (tror de hette så). Zeb, Emil och pappa fiskade medans ja och mamma gick i den mini lilla staden. Den va verkligen inget att ha. Det är ju så att vi valde att åka en lugn vecka på Öland när semestern är slut för de flesta så det va inte många affärer öppna. Man fick passa på i de affärerna som va öppna. Har shoppat lite kläder men inte mycket.


Idag så har vi suttit i bilen mestadels och packat upp allt från resan när vi kom hem. Ja jag var tvungen att röra på benen så ja tog mig en löparrunda när vi kom hem. Hepp nu ska ja kolla på tv och sova gott i VÅRAN SÄNG!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar