torsdag 4 augusti 2011

LISEBERG


Idag så har hela familjen Hansson varit i Göteborg för att besöka Liseberg. Zeb han tjatade om Göteborg här hemma innan utan att veta vad han tjatade om. Men att han ville åka dit de visste han :) Han har varit lycklig och jätte glad hela dagen. Ja och Zeb har åkte elefanterna, båtarna, flygplan, parisehjulet, farfarsbilar, uppskjutet (för barn), kollat på föreställning med kaninerna, målat ansiktsmålning, fiskedamm, kört bilspel och spelat på alla chockladhjul... Kaninerna kollade han lite konstigt på och han ville inte gå fram och krama dom. Måns han garvade mest på föreställningen åt de dansade kaninerna.
Emil och Måns har fått vänta mycket idag på oss som åkte. Men de va uppgjort sen innan :) Snälla båda två och gnällde inte mycket :)
Ja vet inte vad alla karuseller heter numera så ja hittade nu på egna namn som ni läst.
Vi hade även med oss picknick mat. Hamburgare med bröd som vi åt vid fontänen där Lotta på Liseberg ha sin föreställning. Men någon Lotta såg vi inte., vi såg inga kändisar alls idag...









































Efter 8h så somnade Zeb och då var det dax att åka hem. Han vaknade till i bilen på vägen hem, han vaknade med ett leende i 1 min för att sen somna om igen :) Ja tror våran lilla tiger är nöjd med dagen på Liseberg !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar