söndag 21 augusti 2011

ÖLANDS DJURPARK!!!!


Igår anlände vi till Öland med mamma och pappa. De är ju sååå underbart här. Jag var här en del när ja var liten. Men sen har man inte åkt hit något mer först nu. OCH VI SKA ÅKA TILLBAKA 2012!!! Det är sååå mysigt. Vi njöt av en strandpromenad igår och en fantastisk solnedgång...







Idag så var det ett besök på Ölands djurpark. Det var sista dagen idag som dom hade öppet för allt. Sen nu till hösten är bara djurparken öppen.

Vi har tittat på MASSOR av djur. Orkar inte ens försöka rabbla upp allt utan du/ni får kolla på bilderna ja lägger upp.












Ett litet tåg fanns för vuxna och barn som åkte runt bland djuren. Zeb och mormor åkte den 2 ggr. Morfar och Måns åkte den 1 gång.








Läs noga vad som står på skylten på översta bilden. Emil hade väldigt roligt åt detta när en bokstav inte syntes :) Ja och mamma åkte med Zeb de flesta åk-attraktionerna.







Vattenlandet är så det roligaste av allt. Emil bara LYSTE upp när vi kom hit. Åh ja kanske lite me !!! Vi blev barn på nytt. Tur att vi hade med mamma och pappa som passade barnen när vi åkte. Pirr i magen och fort gick det... Lite skräckblandad förtjusning i det hela...






Denna rutchkanan som är över texten här var den äckligaste ja åkt. Panik, pirr, roligt och massa ångest med 2 ggr åkte ja den och Emil 4 ggr. Men rolig va det sen när man va färdig :)








Emil testade en som SLÄNGDE iväg en i en båt.






Ikväll då tog vi en cykeltur och gick upp i ett fågeltorn, tror ja det va. En kohage va vi i alla fall tvungna att cykla igenom så ja hade smått panik och försökte trampa på så fort det gick. Men kossorna brydde sig inte så mycket så det va nog ganska lugnt.

Nu blir det lite slappande i soffan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar