lördag 6 augusti 2011

mammorna annorlunda :)


Wilma
När männen är på fotbollsläger ( eller gubbläger) så passade vi på att träffas ja, Åsa och Jenny. Ca kl 10.00 så träffades vi hemma hos Jenny och barnen busade loss ordentligt. Rev fram alla Ebbas leksaker och lite till... de badade i Ebbas pool och vi grillade korv.

Zeb och Måns

Ebba

Jenny och Ebba

Wilma

Ebba

Zeb

Måns och Wilma

Vi tog en tripp upp till Stadsparken där vi mötte upp Mickaela med Meja. Vi gjorde allt som man ska göra. Matade änderna, fåren, lamadjuren och hästarna, lekte i lekparken och körde bilarna.

Ebba och Zeb åkte tillsammans. Ebba var lite för liten för att köra själv, men de gick ju bra att åka två!






På vägen hem så beställde vi mat från Jensens Böfhus. De sa att de skulle ta en 15 min att få maten men de tog 30 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja passade barnen i våran bil så Ebba och Zeb passade på att hitta på hyss i baksätet. Plåster, bilar och riva ut allt som fanns i min plånbok va ju super skoj!!!






Vi fick MASSOR av mat. Ja kan säga att vi inte åt upp allt... Åsa fick ganska så mycket revben :) Ja och Jenny tryckte nog i oss 1 kg kött var. Gott gott!!! Vi åkte hem kl 21.00 då var Måns för trött och behövde sova.






Efter en LIVAD dag med många NEJ, STILLA, STANNA, KASTA INTE, HOPPA INTE, AKTA FINGRARNA m.m så är man ganska så trött i huvudet så ett glas vin satt inte fel :) GOD NATT!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar