lördag 13 augusti 2011

lördag och stenålders människan Emil


Efter att vi varit på torget och piren så tog barnen varsin lite tupplur på em. Zeb tog lite för lång tyvärr. Men ja får väl skylla mig själv att ja la honom så bekvämt i en puff ute i trädgården. Han va jätte svårväckt!!! Men visst ser de mysigt ut :) ?





Medans Zeb sov så levde Måns rövare på en filt ... Inte en sekund är denna unge still när han är vaken, knappt när han sover heller.




Lekte lite med min iphone










Ikväll så hämtade vi mat på Liban Deli igen. Vi blev jätte förtjusta i deras mat sist vi hämtade. Ja kan verkligen tipsa alla att äta där. Snabbt får man maten också. Man brukar ju vara ganska så hungrig när man beställer maten :) Ja med mitt dåliga humör också när ja är hungrig. Det går inte vara trevlig när magen skriker efter mat, lätt irriterad blir man me.... Fråga Emil !!






Ikväll har STENÅLDERS MÄNNISKAN Emil satt igång sin Iphone 4... SUCK SUCK SUCK!!! INGET TÅLAMOD!!!! Det tar lite tid att starta upp den, de vet alla som har en iphone. Men Emil tror att de bara är att sätta i sim-kortet och så ringer man. Som man brukar göra på de gamla mobilerna. Vi har varit lite irriterade på varandra, skrattat åt varandra och ... ja ni kan väl gissa själva. Vi har väl inte dragit jämt denna kvällen!!! Men ja älskar denna människa ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar