torsdag 11 augusti 2011

svampar och lite fotografering...




Igår så var ja ute en liten sväng i svampskogen, dock då inte så lyckat. 10-15 kantareller, hann bara vara ute 1,5 h innan Jenny W och barnen kom på besök. Då passade Emil på att springa en sväng, under sin springtur så hade han sprungit en svängt in i skogen och hittade massor av kantareller. Mamma var här också och lämnade en korg med svamp till oss. Sen kom Jenny J med Ebba på eftermiddagen. Ja lurade med Jenny J på STEP så det va våran kväll :) och svamp rensning. Satt nog från 19.30 till ca 22.00 tiden.. SUCK!! Men gott gott. 8 hela burkar fick vi .





Petter och Dexter va förbi så Petter fick provsmaka de goda svamparna








Dexter



Idag så har vi varit i stan och rattat bil. Vi har gjort lite att möjligt från fiske, mat och bildelar. Fika hos Emils syster Fia. Emil åkte och lämnade Zeb hos farmor Anette och faster Olivia. De tog bussen till stan där de gick till lekparken, åt McDonalds mat och Zeb fick en jätte fin tröja (som han valt själv) och ett par byxor. Han va toppen nöjd med sin utflykt, och gör gärna om de igen :)





I alla fall när Zeb var borta som ja skrev innan idag så passade ja, Emil och Måns på att plocka ännu mer svamp. Hittade ganska så mycket idag också, gick även vilse i skogen!!





Emil skrattade åt mig och min nya APP till min Iphone. Jag laddade ner en svamp app som skulle hjälpa en att veta var man var, och så kunde man lägga in sina svampställen så man hittar tillbaka. Det va ju bara det att ja inte hade någon täckning i skogen. Så där fick ja för det .. Stod bara !söker nät" hela tiden. JÄVLA SVAMP APP!!! :( Vi hittade till slut ut ur skogen efter många diskussioner var vi skulle gå. "där", "nej där", "där tror ja de är"......





4 stycken mellan stora lådor blev det. Anette fick ta hem 1 så frös vi in resten me det andra svamparna från igår.





Isa ska komma i morgon så ska vi se om vi kan få till lite 6 månaders bilder på Viggo. Så mina barn fick ställa upp på lite bilder för att se om ljuset och allt blev bra i rummet som ja gjort iordning. Men de ska nog bli bra :) Lägger upp några av de bilderna ja tog på 10 min för sen ville de inte vara med mer...




























Ja hamnade på 1 foto eftersom barnen inte ville mer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar