måndag 1 augusti 2011

sommar

I fredags så var det som sagt lite "tack fest" för killarna som slitit här med vårat tak. Vad hade vi gjort utan er??? Ja Emil hade nog fortfarande stått på taket.... Festen slutade kl 5.



Kusinerna va med på festen de också. De hade roligt med Zebs pool. Den va allt från koja, brottning och pulka. Ja och Johan sprang runt i trädgården så satt de i och de flög som vantar. Men roligt hade de :)

Zeb har snygga kläder ... en riktig liten bonne....
Måns får smaka på äppeljuice. Blev en ganska så bra bildserie vad han tyckte

Mina älsklingar


I söndags åkte vi upp till stadsparken. Vädret va toppen och det var lagom med folk. Zeb han åkte runt i polisbilen 2ggr. 10kr per gång.

Emil gör så att ankan hoppar... Zeb han försökte han med sen, "hoppa högt" sa han flera ggr,. Men de va ingen anka som hoppade.

Vi hade med mat till lamadjuren, fåren, getterna och hästarna. Äpple och morötter de va jätte uppskattat.

Det var jätte skoj att leka i lekparken

Ett sött litet ponnyföl fanns... ÅH SÅ MJUK!!!!!

Zeb och Måns gungade tillsammans. Men han kanske är lite för stor för bebisgungorna. Tror han tyckte de också :) Men Måns han va lycklig över att få gunga. och äta på brödpåsen. Emil visade Zeb hur man kan mata duvorna från händerna. Men Zeb han flaxade lite för mycket så de kom aldrig fram till honom.

Idag så har vi verkligen NJUTIT av soooolen. Ja och Zeb tog en tripp till k-rauta och baby proffsen. Sen har det varit trädgården och Tenhultsbadet. Toppen humör på alla i familjen... DE GILLAS!



Måns och Zeb åt vinbär


Emil fick mycket sol på sig när han solade.




Vattenkrig. Zeb skriker "upp med händerna" sen så skjuter han massa vatten :)

Syskonkärlek



En toppen dag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar