lördag 18 februari 2012

Full rulle som vanligt :)

Idag har Zeb varit slö. Han har mest legat i soffan när vi varit hemma annars har han gnällt om att han vill hem. Och han har sovit 1,5 h på dagen så kvällen lär ju bli super rolig!
På fm så drog jag barnen i varsin pulka och hade Charlie med mig på en promenad. De var nog en syn de! Men de gick faktiskt bra :)
Barnen och ja mötte upp min brors flickvän Monica på stan. Shoppade lite grann men eftersom det var en Herr Hansson som var gnällig så fick vi inte mycket tid på stan. På vägen hem så stannade vi på Willys och storhandlade. Det behövdes om man säger så!
När vi kom hem så var det en liten vovve som blev överlycklig att vi kom hem.
Passade på att ta kort på Charlie när han väl satt still.

Så söt !!


Vem kan motstå denna lilla hjärtekrossare


Åh Charlie han gillar att pussas, speciellt på barnen. Zeb han vilade på soffan och Charlie satt och slickade handen...



Har bakat en tårta tills i morgon. Eller tårtbotten. Ska lägga ihop den senare när den svalnat. Vi ska ha gäster i morgon. Vi blir ett helt gäng :) mormor, morfar, Morbror Janne, Monica, Majvor, Kenneth, Elin, Love, Elin och Daniel.

Emil, Benny och Erik var ute och anglade och kom hem vid 14. Emil var SÅÅÅ TRÖTT och tog ryggläge i soffan ca 1h. Måns passade på  att mysa med pappa o soffan och med Iphonen!! Rolig leksak..


Mina underbara prinsar!


Ikväll så blir det lugnt här hemma. Eller ja det blir att plocka iordning tills i morgon. Ska kolla på Melodifestivalen. Får se hurdana låtarna är denna veckan! Vet inte ens vilka det är som sjunger. Men det får bli en överraskning ikväll :)

2 kommentarer:

  1. Vilken liten gullvovve! Gu, så söt, vill haa!

    SvaraRadera
  2. Ja han är underbart söt. Det är Emils kusin Bennys hund. Vi får låna denna godbiten ibland. Är så skönt att han älskar barn och är snäll. Behöver aldrig oroa mig när han är här.

    SvaraRadera