onsdag 15 februari 2012

sjukstugan och vaccination

Förra veckan så hade Måns sky hög feber. De började natten mellan ons och tors och sen höll de i sig hela torsdagen. 40 grader toppade han. Men han kunde ändå bjuda på ett leende :)


Igår så hade ja och barnen som sagt en mysig dag. På kvällen fick Zeb sådant vredesutbrott och sen somnade han kl 18. De är INTE likt Zeb. Han vaknade till vid 21 tiden och var SKÅLL het. Inte undra på att han var sur och vresen på kvällen.




Fick hämta ut skorna som jag beställt. Jag är jätte nöjd och barnen också.

Våran lilla sjukling <3 de fjäskas ganska så bra här hemma för han :)
Mamma var här och passade barnen på fm och hon gjorde pannkakor till frukost, hade köpt med sig godis och sen fick han glass av henne !! Hon är en favorit :) ha ha ha


Ja varför mamma passade barnen var för att jag åkte och tog en spruta på infektionsmottagningen på Ryhov. Jag har inte haft vattkoppor som barn. Vet inte varför mamma inte gjort så jag fått det, men men.... Nu när det går runt i Tenhult så kan man inte annat än att få panik. Jag vill verkligen INTE bli sjuk. De säger att de är MYCKET värre att ha det som vuxen. Och sen fick ja höra en skräck historia "en sann" att en kille som en kompis jobbar med hade fått det och fått massor av fula ärr och gropar i ansiktet efter kopporna. Hmmm.... NEJ TACK.
Men billigt är det inte 760 kr kostade detta kalaset denna gången. Det blir lite billigare nästan gång. För jag måste ta en till spruta om 6 veckor. Så alla ni som har barn som kanske bär på dett så LÄR ja unvika er i 6 veckor till för då får jag min sista spruta, sen ska jag ha fullt skydd!

1 kommentar:

  1. Aj,aj hoppas du inte blir dålig av vaccinationen nu då:) och hoppas att dina små pluttar kryar på sig!

    SvaraRadera